Posts

Showing posts from February, 2009

pUlaNg+rAjeN

Image
Aha.Arinie pulang ke umah.Lame dah tak balek umah sedang kan bape kilo dan meter je jarak umah ngan hostel.huhuhuhu~punye la berat kaki nak balek umah.bukan tak mahu pulang tapi kan tiap kali nak balek ade je aktiviti nak buat time weekend tue.macam last week, nak balek umah tapi this week ade plak testso postpone ari nak balek umah.tapi akhirnye dapat gak balek umah.yay!!!hahaha~gumbira jap.kalau balek umah makne nye tak de buku yang patut dibawa malah segale assignment jadi kan perhiasan sementare kat bilik.dah berabuk nanti baru la sibuk nak buat.aiya ape la nak jadi ngan saye neh.bila la nak jadi rajen neh.lepas neh kene jadi rajen final nak dekat dah.kene study awal.huhu~BeRuSeHE!!
oho.tadi baru je abes test programming.agak sedey sebab careless mistake sedangkan tahu je jawapan nye.aiya.sangat merugikan.tapi walau ape pun bersyukur sebab separuh soalan bley jawab cume certain soalan je.tak sia-sia bersengkang mate, dengan tido-tido ayam nye semalam sebab test ari nie nye pasal.be…

music untuk rase hapy

Image
sekarang neh saye pikir mane nk dpt mp3 yang murah, simple dan kaler oren.huhuhuhu~.best3 kaler oren.tapi cam pyh je nak cari kan kaler oren neh.aiya.saye suke denga music tak kire kat memane pown.kalu bley time kt tolet pown nk denga gak.hahaha~.bunyik cam buang tebiat kan.di buat nye jatuh kt jamban tak ke naya.tak pepasal tensi sbb mp3 jth dlm tolet.denga music bley wat saye happy.lagi bile boring tunggu bus.sambil-sambil denga lagu kite tengok org.wah~pemandangan yang chantek tok tatapan mate saye di kale kebosanan muncul di khalayak ramai.oh, ye.bagi sesape yg ade pape pendapat atau informasi tentang mp3 nie bley la beritahu saye ye.kerjasama anda amat2 la saye hargai.hehehe~.sambung balek pasal music tadi.saye sangat la suke denga lagu tak kire la ape je emosi saye waktu tue.mara, sedey, kuciwa, tak de pasaan pown saye tetap denga music.hairan kan.pengaruh lagu sangat besa dalam kehidupan manusia termasuk saye.adekah music memain kan peranan penting dalam mengendali emosi seseor…

here iam as new blogger

Image
Hye!!saye org baru kat sini.tetibe tepikir nk menaip blog.rase cam best je bace blog org laen.so, nak rase gak berblogging neh.but still, maseh byk lagi mende yg perlu dipelajari.layout pn tak tahu mane nk cari.tapi tak pe pasnie nk gie tanye sesape yg tahu.jadi sesape yg tahu ley la bagi tahu kat mane nk cari layout yg best tok blog saye neh.trimas sume.kerjasama anda amat dihargai.