Posts

Showing posts from March, 2009

today is mine~

firstly nak wish dearest saye gud luck.huhu~arinie die test calculus.even saye tak amek paper neh tapi hasil bancian saye dan temuramah kawan2 laen mengatakan calculus sangat killer.haha~dan bile observe buku die pown dah taw memang killer.dan sangat la hebat untuk mereka yang bley get through subjek neh.huhu~jangan give up ye dearest.kamu pasti boleh!!!semangat2!!saye pun lame dah tak belaja math.latest belaja pun setahun yang lepas.kalu seminggu belaja then tak revise balek pun bley lupe.pe ntah lagi kalu belaja setahun yang lepas dan tak revise balek.memang tak ingat langsung.aiya~*sigh.unfortunate me.

sebenarnye nak cerite hari nie saye free tanpa kelas.yay!!!lucky me.hehe~sepatutnye setiap hari selase saye ade fieldwork.lagi buat bakal2 surveyor cam saye neh.huhu~tapi sebab keje fieldwork dah abes tinggal wat repot je make hari nie macam ari ahad buat saye.kan dah melalut pjg2.hee~saye tetido pas subuh tadi dan terbangun sebab bunyik mesej masuk.ngantuk nye sebab terlebey tido.huh…

woRk~

Image
waaaahhhhhh~banyak nye keje tak siap lagi.aiya~(-_-)'makin nak dekat final makin banyak keje.haha~kene berusehe siap kan sume keje biar bley belaja.esok ade test biogeog.tak study lagi.tak bace pape lagi.geez~saye bukan tak cukup tido tapi terlebey tido sebenanye.hehe~pnt sebenanye kalu terlebey tido.tapi kan owner chek hugy mampu tido dua belas jam tanpa penat.hah, hebat kan die.die kate tido nie best.memang best bile kite memang betol2 perlukan tido tue.hmm~

petang nie kene hanta assignment melalui email.nie la yang paling saye malas nak melaksanakan.sebab hantar keje lalu emel memang payah sebab kat sini line die sangat menyampahkan.tapi sebab saye nie penyabar,saye tunggu gak line die ok dan memuaskan hati.huhu~sambil-sambil tue taip la ape yang patut kan.saye tak tahu nak taip ape sebenanye.taip jela ape je yang terlintas kat pale minda saye neh.

malam nie saye tak boleh tido awal.ingat tue dayah tak bley tido awal.siapkan semua keje.baru rase lege.aha~selalu kalu tido lambat …

kebuhsanan

hari nie sangat laBoSaN.
kenape?
saye pon tak tahu.
semalam asek maen game je.
owner chek hugy tanya saye men game ape.
saye jawab maen game siasat2 orang mati.
game nie best.
tapi mate bley jadi rabun lame2.
sebab kene fokus nak cari barang yang tersembunyi.
lagi kene selesaikan kan clue2 die.
amatla mencabar minda saye yang malas nak pikir neh.
apela pemalas betol!!
tapi saye paksekan jua minda saye nie berfikir.
huhuhu~
penat la otak maen game neh.
ade banyak game.
jadi saye men sume game dalam satu malam tue.
hahahaha~
macam addicted.
sedangkan asignment melambak tak nak buat.
malas nye kamu neh!!!
aiya~final nak dekat tapi saye still malas.
owner chek hugy pun tak malas cam saye.kan?kan?
hahaha~
tetibe rindu plak kat chek hugy.
bkn owner die ea.
hehe~
saye tak ade idea la nak taip ape lately neh.
ade idea tapi tak bley online plak aritue.
so ble dah kene postpone idea tue make die hilang.
dalam jangke mase postpone tue.
owner chek hugy soh saye update.
tak juge saye update.
baru niela saye update.
nie pun taip ya…

hapy burfday!!!!

Image
wishes untuk najahun dari saye :
sweet 20 dearmay ur days full of happinessmay God bless uhave a good life
so happy for being one of ur friendsepatutnye wishes nie saye dedicate kat die semlm tapi disebabkan masalah teknikal melanda terpakse ditunda hari ini.happy burfday wat firza syafiqa 200309.huhu~

answers...(=.=')

3 lagu yang wajib ada dalam playlist :
that's what u getbrighterpressure 3 barang yang wajib bawa bersama:
pursemp3hp3 tempat yang dekat di hati :
home sweet homemA1katil2..best23 laman web yang selalu dilawati (Selain Facebook,Friendster & Myspace) :
googleblogspotfashionwars

funfair,saye dan owner chek hugy...

Image
hari ahad yang lepas saye baru je pulang dari membuat research yang ntah pape kat tanjung piai.huhu~.sampai kat hostel je dah pukul 6 sebab bus lambat sampai.sepatutnye bus tibe di tempat kejadian pukul 2,tetibe lewat 2 jam.jenuh saye dan kosmate yang lain menunggu.tapi mujur la ade senior yang jadi penglipur lara bercerita pelbagai cerite kepada kami yang tidak berputus asa menunggu bus neh.sampai je hostel saye terus telefon mama kate nak balik umah la.nanti saye malas nak membasuh baju dari camping tue.hehehe~.mama sampai dalam area kul 7 mlm.sampai umah dah pukul 8.saye mesej owner chek hugy nak keluar kul bape.nak pegi mane.die reply keluar pas isyak kite pegi funfair.waaahhh!!!!funfair.best3.
saye pun cepat2 la mandi siap2 sume.bile sampai kat funfair tue sangat la ramai manusia kat situ.tetibe saye jadi nerves.hahaha~.perut memang rase tak best disebabkan nerves neh.bak kate omputeh 'butterflies in my stomach'.owner chek hugy tanye saye 'kite nak men game pe neh?'…

MissIng

Image
My mIsSiNg LiSt :
mumroomhomechek hugy's ownermy mp4write caligraphyfriendshybridstvfood

terima kaseh

Image
Terima kaseh buat mama tersayang sebab selalu berikan sokongan setiap ape yang dayah lakukan, berikan nasihat setiap keputusan yang dayah buat.huhuhu~.Lega rasenye bile semua yang terbuku dapat luah pada mama.Terime kaseh gak pada owner chek hugy yang selalu ade pada waktu saye happy dan sedey.Terima kaseh sebab sanggup cari kan cerite bodo untuk saye semate-mate nak buat saye gelak dan ketawe.hahaha~.tapi cerite tue memang sangat kelaka dan memang bley buat saye gelak dan ketawe sepuasnye hingga hilang rase sedy neh.Tak tahu la dari mane die dapat cite tue.Tapi saye sangat gumbira betape berusehenye die nak buat saye gelak.Sekarang nie list orang-orang terpenting saye suda bertambah.huhuhu~.Owner chek hugy sekarang dah masuk list orang-orang terpenting saye.Gumbiranye saye.Saye sangat terharu dengan usehe owner chek hugy tue.Even simple je cerite tue saye tetap hargai usehe die.Saye pun nak berusehe gak buat owner chek hugy gumbira.Bukan owner chek hugy je, saye pown nak wat mama, fa…