Posts

Showing posts from July, 2009

tears

Image
die memang suke buat saye gelabah macam tahi.
mendiamkan diri setelah saye minta maaf berkali-kali.
main2 kan saye macam semua nye dah over.
saye rase dunia mahu terbalik.
hampir2 menangis dalam kelas.
die memang kejam dan jahat.
sungguh rase mahu..
hahaha~biar saye saje tahu.
bile die beritahu die ok.hanye main2.
saye rase sangat lege.
tapi dalam hati wutdeheck.
totally shit.
yang pasti.
saye sayang die.
saye pasti yang itu.

*menangislagi
memang membazir air mate

ily and sorry

only hope

Image
i love this song only hope by mandy moore.ok.people i know.ketinggalan zaman.tapi tak pela.nak gak bagitahu.hehe~lagu nie dari cite..eh saye terlupe plak tajuk filem tue.tapi seriously cite tue memang touching.bagi perempuan la.tak tahu la kat lelaki kan.kot bese je.huhu~tapi tue la laki neh kalau perempuan tue cakap "eh.cite nie best sangat.touching.romantik."nanti dikate kite neh jiwang la.cite macam nie pun nak touching.

helo boys tanpa perempuan yang penuh emosi neh dunia tak meriah tahu.dull.ye.memang fakta perempuan emosi die lagi kuat dari lelaki.tapi hikmah nye.emosi tue la yang memeriahkan hidup seorang lelaki.hehe~ewwaaahhh dayah ayat tak bleh blah.betul la kan.tak betul ea?ok.tak betul sile betulkan kenyataan saye ye.saye budak baru belaja.kalau salah tolong le tunjukkan mane yang salah tu ye.kerjesame anda amat la dihargai.

ok.cite tue menarik sangat.even nampak macam simple.tapi saye memang betul2 suke cite neh.kawan saye kate cite tue dah lame.saye tengok pun tim…

malas

Image
saye yang malas nak update.memang ade cerite.
tapi malas nak taip panjang2.
disebabkan tangan maseh sengal.
semalam latihan intensif sofbol bersame seniore.
haha~naseb baek pagi je.
kalau sambung sampai petang.
tak mampu nak taip rasenye.
ye.saye tahu.assignment blum siap.
tak tahu la nak cari kat mane maklumat tue.
kan dah saye kate saye memang rabun IT.

rindu.sakit

Image
okay.sekarang rase rindu kat mama.eleh rumah dekat pun nak rindu2.balek je la.haha~memang nak balek dari laast week lagi.tapi petang nie ade training sofbol.esok pun ade.balek petang esok nanti ari ahad dah kene balek semule.kejap je spent time ngan mama.ne cukup.

teringat plak time mothers day.time tue tak celebrate.cume bangun pagi tue peluk mama,then cakap "hapy mothers day,dayah sayang mama".hehe~jujur cakap i was cried after said those words.macam sayu plak cakap macam tue kat mama.kami tak celebrate sebab hari tue mama ayah and saye pegi n9.
kawan ayah kawen.sepanjang perjalanan tue berpeluh.bese la manual aircond kan.layan kan je.tapi mase berhenti kat r&r tue ayah belikan saye kopi.ok rase macam orang tua2 je minum kopi neh.huhu~amek pic ngan mama.tue la first time mama senyum dalam gamba.mase tue puas ati la dapat wat mama senyum.hehe~

see mama senyum kan.i've told you so.

main sofbol dengan senior.saye je budak baru kat situ.naseb baik ade ila.tak de la segan s…

for God sake

Image
ok.rase nak tercabut kaki.fatigue.penat.exhausted.tired.letih.
hah2.pe lagi pekataan sinonim ngn penat dan adik beradiknye.
nak buat cam pic kat atas nie boleh tak?rase macam relax sangat.
huhu~tadi kelas IR dah rase sangat mengantuk.then yem plak suruh duk sebelah die.
ajak bergosip.haha~kami bergosip sebab lame tak borak panjang2.
yem busy.yanee.eiki.adli.alan.mereka sume busy.jarang jumpe.
disebabkan hari ini saye berpuase.jadi tenage memang kurang di petang hari.
mulut memang tutup je la.tak selesa la nak cakap.
kering dah mulut nie.tadi sangat la panas sementare tunggu buses.
mostly bus kolej saye sume penuh lalu depan bus stop dekat ngan padang tue.
dah la panas.mulut plak kering.naseb la saye nie maseh bertahan sebab dah petang kan.
lagi bape jam je nak buke.balek2 on lappy.tengok bley connect tak.
huhu~gumbire sket sebab maseh bley o9.hilang sket rase pnt tue.
owh2.baju blum sidai.baru je rase nak tido.
tapi tak pela malam pun bley sidai kn.


bangun.mp3

Image
arinie bangun sangat awal.pukul 4 pagi.see.rajen kan.
bangun2 on lappy tengok ade tenet tak.semalam tak bley connect.
a bit upset.huhu~pagi nie tengok ade tenet.cepat2 gie donlod lagu.
nak minta hazwan cari ntah taun bile die nak bagi.busy2.
kami jauh.kami selalu rindu.haha~tapi betul la kan.tak ea?
nak penuh kan mp3.mp3 berharge umpame nyawe.bawe ke mane saje.
cakap pasal mp3 neh.memang tak lekang rr.asek dengar je 24h nonstop.
sampai naek hafal lagu2 dalam tue.saye ade perasaan ini.
bile saye pegi mane2 kecuali toilet saye bawa mp3 tue.
rase safe.rase macam orang tue ade dengan saye.
rase happy.semestinye.ape yang ade nie pun dah cukup membahagiekan.
hehe~lagi bahagie bile dapat dengar fave songs.
eyp.kamu hari2 saye mmg bertuah.sebab ade kamu.
saye mmg lmbt la bab taip2 neh.al maklum la.rabun IT la katekan.
kalau org tanye.musti jawab tak tahu.jujur kate.memang tak tahu.
tapi kan.ade je kot org yg pndg rendah golongn mcm saye neh.
bukan nak ajar.kedekut.kalau ajar pun cam tak ikhlas je.
owh.suda mu…
dear azah..sorry ye lame tak o9.so tak tahu kene tag.hehehe~anyway dah buat da...
1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?mahu makan yg byk.shoping yg byk.belanje mama ngn ayh.*wink2
2. kalau anda jadi orang yang terseksi di dunia?blank
3. kalau anda perlu terjun dr tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta andatak mahu la.t mati.banyak lg care nk prove cinte kot.
4. kalau orang kata blog awak teruk nak mampusheh?mane tue yg trok nk mampus?
5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda?emmm.nsem x?kaye?bijak?huhu~meh masuk list dulu.
6. kalau tiada lagi hari esok?mahu bersame dengan org2 tersayang.
7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
buat tak tahu.
8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?tnye dulu ade menu lain tak?hehe~
9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?ayah keje.mama g pasar.
10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut..michael scofield.*witt2~
11. kalau diberi…

confused

Image
tak faham kenape orang itu suke tengok orang lain jatuh.
kenape ye?dengki ke?jealous mungkin?
nak kate tak chantek.chantek.sebab sempurna je.takde cacat cela.
nak kate miskin.ermmmmm.tak kot.lebih dari mampu rasenye.
nak kate tak cukup feymes.rase nye sume org sibuk cari die.
nak kate takde kawan.rasenye tak penah tengok die sorang2.
musti ade orang lain gak.bergroup lak tue.
nak kate follower tak ramai.ade je kot org nak follow die.
tapi bukan saye.minta dijauhkan.
*senyum.
mungkin sesuatu yang membanggekan mungkin lihat org lain jatuh tersungkur.
tapi saye nak ucap terima kasih banyak2 kat die.
kenape?
sebab die dah bantu saye lihat hati die.

*senyum lebar2.

aktif kan diri yay!!!

Image
yay!!akhirnye terlaksane jua nak main sofbol.huhu~
hari sabtu lepas training sofbol.pilih glove.tapi sume nye terlebih dari muat.
wuuuuwuuu~sedey2.(-_-").last2 amek nisah nye glove.konon nak dapat tuah dari die ah.
belaja tangkap bola.tapi kan macam sengal je.asek tak dapat je.
awkward ah tangkap bola gune tangan kiri.cam lambat sket nak gerak.
dapat tangkap pun kalau bola tue kat bawah.
kalau bola tue tinggi mane sampai.lompat pun tak sampai gak.
hehehe~tapi bley je sebena nye kan.sendiri je tak nak.
mule2 belaja catch bola tue.tangan terkene bola.
yaa..memang best la.sampai sekarang tangan maseh sengal2.
kene plak dua2 tangan.(eyp.nampak sangat tak reti main)
huhu~tapi tak pela.tak reti pun nak belaja gak.
tak nak malas2 dah.betting pun saye dah belaja.
kene makan banyak2 la lepas nie.bia banyak energy.
ewwahhh~ye2 je.then pagi tadi mama call.
cite banyak2 sebab tak balik last week.

mama kate die pun penah main sofbol gak.
wahhhh~cool lah.
ikut mama la camnie.
semangat2.
anyway my butt still hurt …

rajen.bz.

bulan julai. busy2~ mahu rajen. hey kamu ingatkan saye jadi rajen. sape kalah die belanje kan? hehe~mahu yang sedap2. anyway pasaan saye sentiase same buat kamu. selalu...