Posts

Showing posts from August, 2009

random:aku rase

Image
owh pagi tadi aku rase macam situasi sekolah.kau tahu.orang main serang balas cakap tak guna akal.tapi guna emosi.jadi konklusinye kau rase bagaimana?macam budak2.aku malu.aku fikir aku tak akan alami lagi kejadian mase sekolah.tapi aku silap.manusia masih ade lagi pemikiran budak sekolah.ayat aku tunggang langgang.faham la sendiri.rasionalnya perkare tersebut kecil je tapi diperbesarkan sesetengah pihak.bagi aku orang yang memperbesarkan masalah adalah orang bodoh.menghuruharakan hubungan sendiri dengan orang lain.open minded konsepnye macam mane.aku rase kelakar la mereka kate mereka open minded.tapi realiti nya mentaliti mereka masih ditakuk lame.kebudak-budakan.pffft.aku bosan la dengan mereka2.macam waktu sekolah."hey,kau jangan kawan sama dia!".ramai2 tak mahu kawan dengan dia.kasihan kan.tapi yang paling bodoh bile orang yang tak tahu ape2 ikut juge tak mahu kawan.hey kau macam lalang la.berpendirianla.aku juga pernah tergolong dalam kategori orang bodoh itu.tapi Tuha…

random:pagi aku.

Image
owh aku tak tahu pasaan aku sekarang.
bercampo aduk macam kau buat kek.
kau tak paham?
tak pe tak perlu paham pun.
aku pun tak minta kau bace ape aku taip.
hehe~
pukul 5 pagi aku baru dapat nitewish.
buat aku gelak saje di pagi hari.
kamu suda pagi la.
patut nye bagi morning wish.
tapi tak pe.
aku bahagia saje.
kau macam dapat kan nitewish pukul 5 pagi.
tak de kan?
so aku sangat untung kan.buat pagi aku rase unik.
bagus kan aku.
orang present aku menaip di belakang.
lagi bile lecture aku mahu semua orang tanya soalan.
aku pula tak punya soalan maka tak dapat mark.
padan muke buat aku.
lalalala~
aku tak pandai mencipta soalan.
otak aku blur.
kau mahu bantu?
gamba di atas tak berkaitan pun.
tapi aku suka.
kau suka?
tak suka better diam.
aku tak mahu tahu pun.
ok.
tamat.



random dan tak penting

Image
ok sekarang rase everything is really going to be fine.saye rase sangat suke.i got back my friends even bukan semua.ade ajak penglipur lara paling berjaye, pendengar paling setia,budak paling bulat.hahaha.feel my life is complete right now.selepas beberape series of miserable chapter.huhuhu.

lagi happy bile tahu azeri ade girlfriend now which is his gf is one of my schoolmate.wohooo.i know her.praying for their happiness.no more tears.yay!!feel great now.owh.ye.semalam ajak call.we both talking for half an hour.eyp.betul ke ayat neh?question mark jap.tak pela pepaham je la ye.huhu.
bercerita yang bukan2.bergosip.ye.saye dan die bergosip.hahaha.


bergosip pasal schoolmate saye yang hampir bertunang.haha.pantas la mereke neh.saye maseh belum terfikir chapter tersebut.saye realise something.bile je umur masuk 20 bab kawen surely tak kan terlepas dari menjadi topik paling hangat.macam cepat je mase berlalu.ade banyak lagi perkare yang tak selesai.maseh ade lagi perkare yang belum tercapai.ali…