Posts

Showing posts from October, 2009

final

holiday.11 days to go.
for all friends good luck in your final.
may all your effort give an excellent result.
salah silap dari segi ayat2,kate2,bahase,tindakan.
harap maaf.
sekian terima kasih.
:)

rindu

sekarang rase rindu mase sekolah.rindu nak bagi hadiah katak dengan cicak pade orang.rindu nak gelak kuat-kuat sampai keluar air mate.rindu nak jalan-jalan pusing sekolah yang dulu mase mule-mule daftar ingat sekolah sangat besar tapi sebenarnye ciput je.rindu nak duduk ramai-ramai dan bergosip sepanjang malam.rindu nak buat jahat dengan warden.rindu nak kene denda zikir 300 kali dekat sebelah public phone sebab tak nak pakai kain batik time keluar dari dorm.rule yang satu nie memang tak relevan tapi selalu je tak buat.cam jadah je nak buat sebab takde benefit pun.sebenarnye nak kate mane reti pakai kain batik.kang pakai tercabut dah satu hal.ish3.

rindu nak kacau orang buat homework dalam kelas.bual-bual sampai mereka lupe buat keje pastue gelabah sebab keje yang kene anta esok tak siap lagi.rindu nak tido dalam kelas lagi-lagi time sejarah.bila exam sejarah tak dapat jawab.result fail sampai cikgu cakap "tahula awak tue rendah tapi tak kan la markah pun nak rendah gak".aish…

unpredictable

life is unpredictable.jumpa dengan orang yang kau tak nak jumpa.tak jumpa dengan orang yang kau nak jumpa.haha~bila fikir balik ada hikmahnya.sebab kau suka dengan orang yang kau tak nak jumpa dan tak suka dengan orang yang kau nak jumpa.ye.tahu ayat nak panjang-panjang.

unpredictable.bila kau rase mereka antara orang yang faham kau.tapi sebenarnya mereka antara orang yang tikam kau dari belakang.reveal semua secret kau.sampai kau rase mereka adalah untrustworthy people ever alive.jangan percaya dengan lakonan mereka.mereka bangga bila digelar drama queen.hebat mungkin title itu.

unpredictable.bila mereka concern tapi sebenarnya mahu buat cerita tentang kau.kau.kau.dan kau.mungkin sebab adanya mereka-mereka yang menyokong.jadi rasa berpengaruh itu ada.berpengaruh sebab mampu buat semua orang follow kata-kata mereka.

unpredictable.bila mereka yang kau rasa kawan jadi musuh.bila mereka yang kau rasa musuh jadi kawan.normal kan perkara nie.

unpredictable.bila mereka benci dengan kau.benci su…

different

Image
dia suka kfc kau suka mcD
dia suke football kau suke softball
die suka chocolate kau suka vanilla
die suke hitam kau suke oren
die suke ayam kau suke kentang


the differences make them together.