Posts

Showing posts from December, 2009

busy dan busy dan busy

Image
owh2.tak lame lagi jadual harian semakin padat.tak mungkin ade mase untuk meronggeng,membeli dan belah,nak tengok muvie,nak tengok drama,dan semuanya tak berkemungkinan.yea,itu die.tapi cube sedaya dan upaye untuk mencilok sedikit mase melakukan segale aktiviti yang tak berkemungkinan.kalau sibuk lagi bagus kan.rase nye boleh la hilang sedikit rase2 annoying yang makin banyak neh.

dan tak mungkin dapat amek lesen.*sigh.bila ade duit tak de mase.bila ade mase tak ade duit plak.aiya.belaja sendiri jela.agak2 pro baru pegi amek lesen.tapi sape nak ajar kalau dah semua orang busy neh.uish3.masalah3.

ya.tadi training dan ponteng kelas ko-q.terase malas.takpe2.next week mesti pegi.nanti tak pegi tak dapat A kan da cacat result.next sem dah masuk tahun tiga,tapi masih lagi disalah anggap sebagai first year.hehe.rase muda la.*wink2.dah kawen pun nanti orang kate anak dara.haha.ok2.perasan.

semakin banyak training semakin banyak lebam dikaki.macam ayat hipotesis.huhu.bola kene rahang agak sengal …

just a thought

kalau orang tanya ape cite2 anda.aku tak mampu jawab mungkin.sebab aku rase aku tak punya cite2 atau lebih kepada kerjaya.hidup sekarang pun just go with the flow.sebab aku percaye rezeki aku tetap ade walaupun lambat.sedangkan dulu aku merancang yang macam2 tapi tak satu pun yang jadi.mungkin Tuhan dah rancangkan sesuatu yang lebih baik dari perancangan aku.

ape yang aku rancang sekarang aku nak grad,cari keje dan bantu ayah dengan mama.hal kahwin aku letak paling last dalam list aku.dan mungkin hampir2 terkeluar dari list.sebab tak berape penting buat mase sekarang.tapi kalau takdir itu aku terima.huhu~sape yang tak nak kahwin kan.sile angkat jari kaki anda sekarang.

benda yang paling aku rase sangat malas aku nak buat ialah built a relationship.tapi mane bleh tak built kan.macam generic skill je membina hubungan neh.eh2.rase geli ngan ayat neh.hu3.kau jumpe orang baru di mane je kau berade.jadi kau perlu tanya name orang itu.dan bertanya soalan2 cepuk emas dan gangsa.lepas dah tanya2…

1st day class

Image
ola people.
arinie 1st day class.totally exhausted.but still okay sbb.
bilik dapat online.yay!!!
hadap sampai muntah lappy nie.dari subuh ke subuh esok nye.huhu~
this sem kelas start pukul 8.cume hari rabu dan jumaat saje yang agak2 free.
arinie pun badan dah terase sangat penat.
tolong.tolong la dermakan kerusi ogawa satu.
orang di sini amat2 memerlukan.
kelas english pukul 8 hanya dihadiri oleh 6 orang sahaje.
pertambahan berlaku ketika kelas kedua.
digital image processing.tapi masih 2 orang sahaje perempuan ye.
pertambahan dan sedikit pengurangan jua berlaku ketika kelas ketiga.
statistik gunaan.ye.belaja la balek math.
setelah 2 tahun meninggalkan math.
buka segala kitab2 math yang dah berhabuk lusuh di bawah katil.
menggelabah cari setiap sudut penjuru bilik.
semate-mate rase semangat nak blaja math balek.
ekh?semangat ea?
anyway kawan-kawan.
selamat kembali ke kampus.
mari belajar dan bershopping di hujung minggu.
huhu~
fullstop.


i am in good mood because i can date with ehem. 24/7 h.
yayyy!!!me.:)