Posts

Showing posts from January, 2010

hectic week

ok minggu neh mmg sumpah penat.sangat penat.everyday tak cukup tido.muka aku pun dah macam ape.ngan kulit muka dan tangan separuh gelap dan terang.buat aku freak out.ok tipu.huhu.macam la tak penah bergulap gulita.rasenye dulu time sekolah aku memang sangat gelap.serius.sampai mak aku marah2 sebab aku tak jage kulit.ape sangat la budak hingusan macam aku tau cene nak jage kulit.aku redah je.

minggu nie memang sangat banyak keje.da sangat nak banyak pula.draft english yang sumpah buat aku annoyed.haiihhh.buat aku mula tak suka subjek english.tapi bila fikir mama kate jangan nak suka suki tak suka subjek.macam mane teruk pun lecture tue aku mesti kene suka.baik.saye sayang subjek english buat saye teruja ke kelas tiap hari isnin dan rabu.terima kasih miss couldwould.anda memang membuat pagi saye sangat berharga.:D

semalam aku berlari-lari dalam keadaan terpaksa atas sebab aku dah sign surat penyertaan aku untuk kem power.ecece.main pun berterabur.aku pun tak pasti dapat ke tak masuk ke f…

instinct

Image
orang kata ikut kata hati selalu mati.tapi aku percaya pada kata hati.start dari minggu lepas banyak sangat benda tak kene.dan semalam perkara paling teruk berlaku pada aku.malamnya aku telefon ayah beritahu tentang kesengetan hidung yang semakin kurang ketara.ayah mungkin hampir marah aku sebab cuai.ayah kate kamu pula.aku dapat tahu akak aku masuk wad.keadaan die agak teruk.aku sudah agak.setiap kali perkara buruk berlaku pada aku,pasti ada yang tidak kene dengan family aku.ye.memang aku punya instinct yang kuat.dan setiap kali perkara buruk berlaku, aku adalah orang yang terakhir tahu.




hari ke4 malang

hidung suda senget kene bola.dan bengkak.
pegi pk doktor kate perlu di xray esk hari.
kemungkinan untuk patah mungkin tiada.
cume tulang hidung teralih sedikit.
syabas sekali lagi.
tolong.jangan cuai lagi.

:)

esok ke kelas dengan hidung yang senget.
saje tak mahu mc.

3 hari 3 malang

jumaat:gusi berdarah dan bibir bengkak akibat cuai ketika fly ball.
sabtu:bawah mata bengkak akibat cuai ketika latihan flip bola.
ahad:kaki bengkak akibat bola grounded yang sangat laju tak dapat dielak.
tahniah.
anda memang player yang tegar.
ok lepas nie ape plak yg bengkak?

kesimpulan:muka anda terdapat kesan2 khas danburn.

pertama kali

ye.pertama kali bibir aku bengkak.
kene bola.
thumbs up.
belum main game lagi bibir aku dah bengkak.
silap aku juga sebab cuai.
yyyaayy!!!untuk aku.
untuk bibir seksi cuai la banyak kali.
bia mungil macam angelina jolie.
:D

no title for this entry.

sudah seminggu rasenye tak update ape2.rase malas.idea datang di tempat2 yang tenang.macam tandas.tapi bile balik bilik hilang.adekah itu bermaksud bilik bukan lagi tempat yang tenang?dan selepas nie setiap kali ke tandas aku perlu bawa lapy bia mudah nak update?*gelak2.

banyak je perkare nak cakap.macam aku nak cakap pasal orang bebaik dengan aku.tak salah nak berbaik.tapi jangan la buat macam kau tak penah buat salah kan.kan lebih mudah kalau kau nak baik dengan aku kau datang dan mintak maaf.rase la lega sket hati nie.bukan ape.aku percaye sebelum nie,tapi bila hal2 dulu berlaku kepercayaan tue da hilang.dan bila tengok muka kau luka tue still berdarah.aku dah maafkan.bukan la kejam sangat tak nak maafkan.nanti mati susah pulak.rase terkejut aku pun masih ade bile tibe2 name aku kau sebut.bukan ke kau yang paling benci nie nak cakap dengan aku.disebabkan hati aku masih ade bahagian yang baik.belum hitam sepenuhnya.aku cakap juga.aha.enough.

last week aku pergi rumah nocha.saje.mahu l…

bukan apa-apa

bukan nak cakap ape2.tapi penat.penat turun naik tangge.annoyed bile kene naik turun tangga time kaki kejang secare tibe2.sangat2 annoyed.naik turun tangga semate-mate nak tgk mesin basuh kosong tak berbaju.:D.haha.

lately nie sangat tak rajin nak update blog.mula2 buat blog konon nak meluah.nak mengutuk mungkin.atau menyatakan rase tak puas hati.tapi sebab ade orang2 yang mungkin minat nak membace hidup aku yang bukan2 nie,jadi aku kurang nak meluah.nak menyata rase tak puas hati.aku mungkin mengutuk.tapi pada seseorang je.special kan.sebab sentiase jadi bahan kutukan aku.hehe.:)

aku memang kaki gosip.tapi bergosip tentang orang yang aku minat saje.macam wentworth miller.die sangat kachak.eh2.bukan wentworthmiller dalam list blog aku tue.nie the real wentworth miller.awak jangan perasan saye nak cakap awak kachak.hua3. :P *muke ego.

semua orang dah ade azam ke?aku cume mahu jadi manusia yang punya lebih banyak perasaan.biar tak lukakan hati sesiapa.mungkin ada gurauan aku yang kasar.…

2010

welcome 2010.
bubye 2009.
im happy.
my sorrow is gone.
im pray,2010 will bring me a lot of happiness.
:) <3