Posts

Showing posts from February, 2010

my gratitude

my gratitude for mr who-change-into-better-person, a bit sad when im not there to see your changes.but i am happy you changed.they said you change a lot.thank you for your changes.its mean a lot to me.so nobody will ever suffer with your ego, your words which like a blade,can slice people's heart.i will never regret for met you before.its one of my good memory.well its not much but from those memory i experienced a great feeling.i love,i miss,i mad,i cry,i smile,just because you made me so.wonderful dont you think?i cant say this when you still there and im still alive.but if 1 day when im gone,i hope you will able to read this.how thankful iam to have meet a person like you.

emo

screw you!!!



cafe world.


mood swing

mood swing da start.da tak lame lagi bakal pms.this mood-swing thingy will make me explode.tolong.jangan ade sesiape buat aku annoyed.aihhh~this is sucks.i will never make this-control-emotion thing work successsfully.i just can remain silent.never say a word.im so sleepy.but there is a lot of work to do.let me give you the list:

photo term paper:underwater photogrammetryphoto 2nd assignmentrs report 1234 and 5 mybedip reportenglish literature review and bla3revise for quizzes
see.more than 1.i need spirit.this mood swing gives me unstable emotions.i need to laugh.

background change

suda tuka background setelah sekian lame berpegang teguh dengan background sebelumnya.cuaca panas dan telinga bising akibat fire alarm yang bedering secara tibe2.ok tak de ape nak update sebenanye.just nak beritahu background suda tuka.hooorrrrraayyyy!!!
memang minat gila kelabu.sampai semua benda nak kelabu.misi mencari kasut kelabu gagal akibat wang yang semakin susut.umpama berpuasa di bulan ramadhan.berat susut duit juga susut.dan tadi amy kata ade polaroid lame.damn3!!!
suka betul buat aku iri hati.aihhh~ok.nak masuk dalam wishlist birthday ah macam tue.berangan.macam la ade orang nak beri kau hadiah.hehe.beli hadiah untuk diri sendiri pun kira ok la kan.statement pathetic.huhu.
nak harap orang bagi berkurun ah kan.lebih baik beli sendiri.kata independent dalam love.sangat tak bergantung dengan manusia.sekarang rasa mual.macam nak muntah.kepala pening.aku lunch je.dinner mungkin tak.sebab sekarang perlu jimat cermat amalan mulia.
kempen mari menabung suda dimulakan.tapi tak punya tab…

touched

ya.aku mood touching sekarang.paling suka tengok movie yang ending sedih tapi rase bahagia.bila salah seorang akan mati.eh bukan sudah pasti mati.maka seorang lagi akan menjadi sangat romantik.sangat perihatin.melakukan pelbagai aktiviti mengisi masa lapang bersama-sama.macam hari esok tiada lagi.

untuk orang yang kau cinta.apa saja asal dia ketawa.gembira.kau mesti nak lakukan.biar semua yang dia impikan menjadi kenyataan sebelum masa dia sepatutnya pergi tiba.lagi bila ada ayat2 yang menyentuh jiwa.mula la air mata aku bertakung.tahan2.tapi tak mampu.menangis sebab bahagia.dah menangis berangan pula.bermimpi akan ada manusia yang ucapkan ayat2 itu pada aku.eceh.angan saje.memang tak akan ada orang yang nak ucap ayat2 menyentuh jiwa pada aku.tapi tak salahkan nak berangan.biar mood happy lift up sket life aku yang suam2 kuku neh.

perempuan memang suka berangan.berangan nak lelaki kachak.nak semua perkara yang berlaku dalam drama jadi realiti.hoi3!!bangun ah.kata drama.memang tak akan j…

say lalalala~

i am going to love this holiday.even it is just 6 days i spend time with my mom.hp suda pulih dari penyakit gila.polaroid suda tiba.what else can made my day?weeee.i am happy.rase macam mahu menjenguk alan di bp.mahu berjalan-jalan mencuci mata.

thought i dont have enough money.but i think i want to meet alan.mr nice guy.huhu.about the polaroid.if my mom knows about it.im dead.hua3.it is because i spent my money towards something that is less and least important actually.but i love it.i dont care if my mom want to nag me.mad at me.i had bought it.so she couldnt say no.

happy holiday people.may your days full of happiness.experimental with polaroid.its new to me.:D


tears streaming down

i watched this korean movie. a millionaire's first love. lol. get touched by the songs in this film. the sound of the piano. the sweet of the scene. the houses. the place. the words. the certain part that i dream most. dream that one day a person will do the part for me. its sweet. so sweet till my tears streaming down my face. its sweet. im telling you.

good news

my baby is coming.yayyy!!! im going to love this holiday. weeeee~ fate,i cant wait to see you. :D

a year

happy first anny. :) thanks for everything. the words. the tears. the laughs. the great moments. the share. the care. the jokes. the smiles. last but not least the loves.

saaaatthurrrdddayyy : )

sabtu yg memberangsangkan.yayy!!!semangat weh pegi training arinie.tengok2 7 orang je yang datang.aku ac atif pae mizah eza dengan nizam (kot,ak guess je name die).aiihhhh~mane pegi semua orang.tapi tadi pun enjoy je.sekarang suda pulang update blog yang sampah nie.

nisah aku tanya pagi tadi,die kate ikut iela balik kota tinggi.teringin nak tengok kampung nelayan.heh?kota tinggi ade kampung nelayan ea?owh2 aku baru tahu.aku ingat kota tinggi banyak felda je.sebab saudara dan mare semua tinggal kat felda.kecuali sorang je pakcik aku tinggal kat bandar.nbandar mas.bandar ke?question mark disitu.

minggu nie memang sangat hectic.soalan data collection dengan statistik yang amat mencabar.betol2 buat otak aku penat.da lame sangat tinggal kan math.dapat soalan terus macam nak pengsan.lagi bila malam aku asek nigtmare je.mimpi orang bunuh2 nie.aihhh~macam cite horror da rase.

saturday.sunday.hari yang tak berape nak rehat sangat.keje aku maseh menunggu.menjerit-jerit.weh cepat ah siapkan aku.ke…

nitemare

i had a nightmare.its not good.
i dreamed that i two times my lovely fate.
but at the end of the dream.
i know who is the one i ever love.
its totally fate.
and i saw his gorgeous smile.
:)
i am so relief.
because i love the end of my dream.
what it is?
its secret.


lately i always had nightmare.its tiresome.

what?

what makes a man fall in love and stay in love?

this what yuri wong said:
a man falls in love with someone when he finds a woman who, by simply being a part of his life,makes him more than he is,her presence in his life augments his person.a man stays in love when he understands that love is not just about feeling,its about action.its what you do and having fun doing it.


qi razali said:
a man falls in love when he finds chemistry with a girl,someone that makes him lose all sense of time when he's with her.a man stays in love when they create a bond so strong that it surpasses all test of the time.

those i took from cleo.and make me think something that i never ever think before.its been a long time iam having fun doing something that i like towards someone that i care about.years before, i love to make my own handmade card.and give it to a person i like.i buy something when i think of the person.
and at last i never give it to the person.pathetic.haha.

well.maybe i can try to make someth…

i will wait

i wait.tunggu.sampai benda tue depan mate.teruja2.

unexpected

Image
aha.dalam hidup aku perkara yang unexpected la perkara yang berkekalan sampai sekarang.aku selalu anggap unexpected person yang aku jumpa adalah mereka yang crossed fate dengan aku.aku jarang cerita pasal fate dalam blog nie.ada cerita tapi lebih pada kutukan yang memberangsangkan.sebab cepat je aku dapat feedback.huhu.:)

well aku ordinary tak ade eggstraordinary.moderate life.tak ada yang special pun.kalau kau kenal aku pun kau akan nampak i am not a bright star.star yang kelam2 nak mati itu aku punye.haha.tak tahu la.aku memang tak suka attention dari ramai orang.aku cuma suka attention dari certain people je.macam fate.

aku tak tahu ape yang best pasal fate.tak romantik pun.semua perkara kene beritahu.kachak?nahhhh~wentworth miller aku lagi berganda2 kachak.:D tapi ada sesuatu tentang fate buat aku tertarik.fate mungkin kau boleh kate a really bright star among others.digandingkan dengan aku,memang la aku tenggelam kan.

kenapa aku bagi nickname fate,fate?sebab fate dia crossed dengan …