Posts

Showing posts from April, 2010

tagged by cikmemy

Image
go to your facebook photo files,
select the 8th photo in profile folder&
post that photo along with the story behind


well.nie masa amy sedang khusyuk lilit measuring tape secara manually.dari reflect cermin dapat kita lihat dahi kilat encik nizam kita.walllahhhh.menunjukkan betapa dedikasinya amy disitu ya dan betapa panasnya cuaca.

sakit

ok.lappy saakit.wuuuuu.:'( suda tidak boleh dengar melalui earphone. what is happening actually? adekah sistem lapy yang semakin tidak betul seperti tuannya. wuuuu.lapy.please jangan rosak sekarang. internet jua tidak dapat dihubung ke lapy ini. guna wifi saja boleh. wuuuuu.

tempelate

template baru bunga2.even realiti tidak berminat sama bunga.:D

biar nampak macam suicide tapi sebenarnya homicide

aku mungkin sedikit emo malam nie.tapi bila aku tengok shabu tido dekat belakang leher aku.macam rasa.auuwww.comel gile.tak de port lain.musti kat badan aku juga yang dia nak tido.even hari nie aku jumpe evident dia berak secara rahsia dicelah2 suratkhabar dan aku hampir mengamuk disebabkan rahsia berak di celahan surat khabar kantoi.tapi sebab kau kecik comel menyebabkan aku tak sampai hati nak buat kau tibe2 suicide terjatuh dari balkoni tingkat 3.maka aku buat2 lupa rahsia berak dicelahan surat khabar itu.
sumpah exhausted jaga shabu nie.akibat terlampau aktif aku terpaksa bermain dengan dia sampai dia penat dan tido.kalau dia terjaga dari tido aku kene main balik sampai dia tido balik.macam kalau main dengan dia umpama kau menyanyi kan lullaby pada anak kau.bila masuk rumah kau rebel terbalikkan makanan air segala.menjerit-jerit macam kucing gila.aihhh~nasib baik kau kucing.
ok.shabu kau memang kucing demand.banyak bunyi.

tidak penting jadi tak perlu susah2 beritahu ya.harap maklum.

tak perlu kot beritahu perkara yang tiada kaitan sama aku.alasan mahu berkongsi tidak dapat diterima sama sekali.jelasnya disini aku bukan siapa2 pada kau lagi.jadi berhenti.berhenti berkongsi.
aihhh~serius aku tak ambil kisah pun.

my new friend

Image
this is my new friend called shabu. say hello people.

manusia memang pelik.sign up twitter pun nak maki2.

mungkin disebabkan twitter itu bukan kepunyaan ayah anda mahupun anda.jadi tidak perlu susah2 membuat status maki-makian hanya sebab aku buat akaun twitter itu.aihhh~payah tahu kalau otak anda sebesa kuman.sangat kecil sampai tidak nampak dunia.kalau benci sangat mari la cakap dihadapan muka aku.baru dikatakan berani.anda benci tanpa sebab.adakah kawan2 yang anda bangga kan dan sayang itu masih dibelakang anda?ini tidak ada kena-mengena dengan pengaruh.ini disebabkan anda yang buka pekung di dada yang dibanggakan sangat itu.jadi kesannya begini.makin ramai yang hilang kepercayaan sama anda.jadi usah menunding jari.cermin dahulu diri sendiri betul tidak sikap anda.
apa kau fikir aku mahu stalk kau?apa aku tidak punya kerja lain.sudah aku bilang kalau kau tertonggeng jatuh depan aku pun belum tentu aku mahu tolong kau.mungkin kalau Tuhan lembutkan hati aku,aku bantu.marila maki dihadapan aku.lihat macam mana reaksi aku pula.penakut macam kau nie tidak perlu la serang2 di alam maya.siapa …

sila beri saya sokongan padu anda :)

kalau suda give up,patut tak teruskan?patut tak?tak patut?patut tak?dalam dilema.aihhh.jodoh saya masih kuat sama manusia itu.see.3 minggu saya dihiasi dengan melihat muka manusia.wuhuu.clap3.im impress.dalam banyak2 doa.doa ini sahaja yang Tuhan lencongkan sedikit.mungkin ada hikmah tapi masih samar2.
kata kawan2 lain mesti kene kuat.sebab saya seorang yang kuat.
'dia gemuk dan tak kuat' kata sahabat handai.
muahahaha.sumpah kelaka weh.kata2 perangsang jiwa.saya anggap ini satu berita 'baik' buat saya.harus dan mesti jadi profesional.biarkan saja mulut busuk longkang dia mahu kata apa.yang penting saya tidak guna duit anda.ingat itu.duit anda tidak pernah saya guna.mahu cerita ini sama seorang lagi manusia.tapi dia suda bilang give up sama saya.jadi saya simpan dan tulis ini saja sebagai tatapan dia.
disini ada dua perkara yang berbeza.selalunya bila orang suda bilang give up itu bermaksud dia suda tidak punya rasa.jadi patut tidak diakhirkan saja?patut tidak?tidak patut?…

somewhere

Image
so,i cant hate.

me.

Image

favourite.

comel kan taemin.lee hyun suara sumpah menawan kalbu.wuhuuu~


iris

asal ending macam nie. damn it. ending haram. kenape mesti hero tue mati time nak propose heroin. damn3. sape plak yang bunuh dia?? aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~ unbelievable. sapa yang tulis skrip jadi macam nie. aku dah predict da mesti hero mati sebab bawa kete tak sampai2 destinasi. ok. damn. sangat damn. uurrrggghhh.

a secret that i never ever tell you.

aku suka kau bila kau beri aku jokes bila aku sedih.kau tak tanya reason aku sedih, terus carikan jokes untuk aku.
aku tak perlu coklat tedy bear segala nak buat aku happy.cukupla sekadar jokes bodo yang picisan,hanya beberapa patah perkataan suda mampu buat aku senyum balik.
suda cukup berharga buat aku.
tapi.
semua tue da tak wujud.aku rindu jokes picisan tue.
the person is just gone.
gone with the time.
totally gone.
i miss the person.and the jokes.

i hope world can be different a bit.

rasa bersalah plak minta kat mama.serious.the situation is getting worse.so macam lega sebab dah buat keputusan tak pegi masum.even macam a bit sad tak pegi masum,but priority comes first.yang lain kene ignore buat masa nie.cuti dah set tak pegi mane2.
backpacking bersama girlfriends juga mungkin tidak dapat serta.even dying nak pegi.nak hang out sama2 girlfriends. :'(




aihh:kene buat sesuatu.tapi apa?question mark.

he.

Image
keep missing.damn it.


bad resolution

Image
some of the pics from my Polaroid.

but its poor resolution.i've taken this pic by 3.2 megapix cam.so poor.tsk~

three more paper to go!!

damn.penat gile jawab paper dc.dengan calculationnya yang nombor sumpah banyak.berpinar mate tengok nombor banyak.paling damn bila da kire2 tersalah plak tekan.tersalah plak tulis.damn gile.bila abes kua dari bk13 terasa nak demand kerusi ogawa satu.
sekarang craving cool blog.nape tak open je cool blog dalam nie.tak payah bersusah payah mengeluarkan peluh nak pegi jusco semata-mata nak cool blog.
balik dari exam terus stuff kan diri dengan makanan.owh hari ini berjaya menghabiskan kuew teow basah.sangat sedap.thumbs up.lupe nak amek gambar makanan yang lazat sebab terlampau lapar.
kami dah kurang abeskan masa bersama-sama.
jadi berseorangan lagi.
bila perut dah stuffed.mari tidur.
:D

exhausted

lepas suda paper english.damn penat sebab tulis yang melampau banyaknya sampai 7 page.wuhu~
:D
esok paper DC plak.killer.sekarang masa untuk release tensi sambil study.huhu~

stomach matter

my stomach is churning.
i need fffooooddddd.
please mom come visit me this sunday.
wuuuuu~
:'(

soothing

enjoy this piano sound

ask yourself

i admired this type of man.
he is quite but when surrounded by his friend he would become voluble.
he is serious and rarely smile.i wonder what makes him smile?
he rarely showed his feeling.what he feel?
he is mysterious and make me want to dig out his secret.its challenging.it is like he keeping something that not everyone knows about it.make me keep wondering.
he showed himself as a bad boy.so that girls will never close with him.why would he do that?is he phobia with the girls?anti with the girls?
interesting isnt it?its like you investigating a mysterious case.keep thinking how should you do to dig out a secret.hmmm.
and its funny when you know the truth.
keep wondering what should i do to make you happy and keep smile brightly?

patut letak apa?

esok sudah mula final.ape perasaan hari ini?owh hari ini hujan jadi rasa sejuk.bila sejuk mengantuk dan lapar perkara biasa.jadi petang mahu pegi dinner.lately nie macam rajin dengar lagu korea.owh ape?geli?lantak apa aku sama kegelian kamu2 semua.yang penting aku suka.macam tak paham kan.eh.bukan macam tapi memang tak paham.jadi mari la google lirik bagi paham.kalau lirik korea yang dirumikan serius pasti lidah kau macam mahu berbelit nak sebut.wae sebutannye wey.aku rase lagi mudah nyanyi dalam bahasa jepun dari korea.sumpah payah.tapi lagu korea lagi best dari jepun.owh taiwan juga.
lagi bila terlampau bosan tengok orang menari lagi menarik sebab kau akan terasa mahu menari juga.even kau sedar badan kau umpama patung puppet kayu yang kalau digerakkan memang tiada kelembutan langsung.keras3.tapi disebabkan hormon adrenalin kau tinggi jadi kau menari juga sambil menolak realiti badan keras macam kayu.kenapa kan aku suka sangat dengar lagu yang aku tak paham apa pun.emmmm.aku pun tak …

write your own title

what i feel today? i sleep soundly without hearing anything even my alarm. now im awake with feel nothing but cold. my eyes still sleepy but my brain said i need to wake up and study. study week is unexciting week. i miss my mom. fate get his simcard today. fate go back to sleep. im all alone. this semester is just hectic yet exhausted. my room is just like me,messy and miserable. there's paper everywhere on my bed,my desk. my closet not organized anymore. but i feel comfortable. that the significant point. should i sleep again?

im struggling here

Image
what am i doing today?
saya menonton video di youtube sambil digitize bangunan,parking,water area,green area.
tibe2 layer parking hilang.frust.huh.
berusaha sebaik mungkin nak siapkan report foto neh.perlu hantar hari ini juga.
curi gambar hwangbo dan hyun joong.
wedding photo mereka sangat menarik.even simple.suka.*lompat2 dengan gembira.
so.lets the pics do the talks people.


pink and green?macam match.
i love this pic.
this also.
mereka compatible.saya mahu pics wedding begini dalam my dreamlalalaland.


aihh:damn it.verdana tak ade.where did it go?damn3.

admire

Image
bagus sungguh dapat cuci mata.serious comel. muka macam low chen yen. huhu~
:D