Posts

Showing posts from May, 2010

finally people

im home.yeaa!!
disebabkan akak aku punya 2 broadband.
jadi di rumah menjadi sangat heaven.
tv dan lappy.
yeaa!
ok2 sangat bahagia sebenarnya.
boleh ym sama fate.
n_________n

im forget,im sorry.

disebabkan semalam aku lupa tarikh mather's day atau lebih eloknya aku kata aku sebenarnya tak tahu bila mother's day punya tarikh.hihihi~jadi mama sendiri call dan ingat kan aku.wuuuu.ok.malu sebenarnya.mama yang ingatkan.serius.duk dalam nie buat aku lupa tarikh.kadang2 lupa hari.tahun jua.eh.melampau.
well.mama.i love you.muahh3.hihihi~untuk julung2 kalinya wish macam nie.selalunya hanya wish guna kad.mungkin akan beli kek buat mama.tak lama lagi birthday mama.i wish i wont forget her birthday.poor my brain.short term memory.fuuuiiihhhh~
my mom is the best mom.ceh.semua orang pun akan kata mama mereka paling best kan.aku pun nak juga.well.nak ikutkan aku tak rapat dengan mama mase aku kecil,sebab mama garang.ekspresi muka yang ketat membuatkan aku kurang nak cakap dengan mama.masa kecik la.sekarang dah tak.kalau boleh nak buat mama ketawa selalu.the best sound in the world is the laughter of your love one.you will miss them when they are gone forever.so aku nak rakam suara ma…

boo.me.

owh ya3.tadi pagi aku kutip shabu depan lif.wuuuuuuuuu.my baby.tapi mulut pffttt busuk.bau ikan.macam nak gosokkan saja mulut shabu masa tue.tapi disebabkan aku dah lambat pergi lab.aku just bagi dia makan dan berharap dia tidur dekat rak kasut sambil tunggu aku balik.mula2 nak bagi punishment sebab dia sudah poop dekat balkoni.najis2.tapi bila malam sunyi gila tak nampak muka comel dia,tak dengar dia nangis rebel dalam cage buat aku risau dia dah mengembara sampai mana.
pagi ini aku jumpa dia.woh.Tuhan sangat baik.
saya jumpa awak balik shabu.tak mungkin saya ditch awak lagi even saya tahu betapa annoying nya awak bila poop awak pijak najis sendiri.tapi saya tetap sayang awak.
:)

pencacai najis.impressive.

disebabkan internet dekat bilik dah kene cut off.mungkin disebabkan kantoi bela kucing dalam bilik.saja nak dengki tak nak bagi aku online.ya3.faham2.tak payah kau ulang.padan muke.maka hari ini aku online sampai tegang otot belakang.dan spine dah start sakit.owh.malam nie dinner aku masih sama.maggi.kenapa2 dan kenapa cafe yang paling dekat tutup?kenapa2 mekeDi jauh sangat dari kolej?ok.stop ah sebut kenapa3.tak nak jadi generasi y.tapi dah terjadi.hahaha.
owh ya penghargaan buat mereka2 yang cover kerja aku.mereka2 sangat rajin dan berdedikasi.tanpa mereka siapalah aku.serius.muka terharu.
kenapa kucing dah aku beri tempat poo tapi masih lagi pijak tahi sendiri?aku perlu ajar dia ka cara2 mengais pasir then lepas berak tolong kangkang kaki elak dari pijak tahi sendiri lalu menutup tahi anda dengan pasir yang disediakan.kerja aku sekarang jadi pencacai najis kucing.extra kerja diwaktu2 camp remote sensing nie.aku merajuk dengan dia.jadi aku cage dia bersama najis di b****t nya.so shabu…

crappy monologue

mood kurang memberangsangkan. hati rasa guilty nak mati. mulut sangat busuk.bau kidney warna warni. apa hal ntah kepala otak sangat tak mengikut arahan. main ikut suka ja. sekarang kan dah rasa nak main hide and seek. hide ja tak seek2. perlu sembunyi.perlukan alatan dalam cerita men in black. biar semua orang lupa. owh.damn. crap.

jangan baca

bosannnn.mood buat kerja kurang.