Posts

Showing posts from July, 2010

surat 03006

Image
owh good afternoon people.pulang dari lunch selepas sesi bancian.dapat surat cinta.walla.surat cinta tapi ditujukan pada orang yang salah.ke aku yang salah bilik? ada kemungkinan di situ ye.tapi aku rasa betul la bilik aku kan.nama memang dah sama da.nurhidayah.part ayah itu memang berbeza.uishhhh3.kemusykilan berlaku.


perlu atau tidak check balik nama aku kat bilik mana sebenarnya?tsk.

underneath

for mr drug this song is for you.


You know that East Coast girls
Always say what we mean
And shy Southern boys
Often don't say a thing
But opposites attract
And you were drawn to me
And something 'bout you
Sparked my curiosity

They say that good guys
Usually don't come in first
Good girls fall for bad guys
But with us it's reverse
Not your average love song
Between you and me
The way the story unfolds
Defies gravity

Don't have to put on my makeup
I can leave out my contacts
Don't have to dress up for you
To think I'm beautiful
If I have a moody day
I don't have to act like I'm okay
I'm overdramatic
And you know how to handle it
Act natural, be emotional
Show my insecurities
And I love the way you love me
For who I am underneath
(Who I am underneath)

They say guys keep conversation
Short and sweet
And girls can talk for hours
Till they put you to sleep
But you're the one who
Checks up on me throughout the day
You stay on the phone
Even if there's nothing to say

Most guys that…

fill in the blank

aku paling benci _______.disebabkan bilik single aku jadi menyampah sangat dengan _______.nampak segala perbuatan kurang sopan mereka.buat2 macam aku tak wujud pulak kan.hangin gila aku dengan _______.

-_________-"

mimpi dalam mimpi dalam mimpi ikut suka nak berapa banyak mimpi.

semalam keluar bersama besty,dila menonton wayang.inception.disebabkan aku tak pernah tengok review pasal cite nie maka aku ikutkan saja.at start dila kate taknak tengok cite inception nie sebab leonardo dah gemuk.walla.alasan dia memang relevan.tapi disebabkan tiada cerita yang lebih menarik,maka layankan saja cerita yang dilakonkan oleh leonardo de caprio yang gemuk.
tak rugi sebenarnya tengok cerita nie sebab dia memang merangsang hormon adrenalin kau.buat kau berdebar2.menarik.sangat.bila minda kau perlu bekerja keras untuk memastikan kau mampu membezakan realiti dan mimpi.dan bila seseorang stuck in the middle of life dimana kau tak dapat lepaskan sesuatu yang sudah lepas yang sudah mati,maka dia akan menghantui hidup kau dari satu chapter ke satu chapter.sungguh psiko.paling takut bila kau stuck dalam mimpi dan tak boleh bangun dari tidur untuk teruskan realiti hidup kau.
when people said past is past you really need to let go the past.keep it safe deep down inside.so you wont be …

sepetang di junk sale

Image
hari jumaat yang indah.indah kepale otak anda.indah sebab aku puasa.bangun2 tido farah call tanya mahu ke bukit timbalan tidak mengusha junk sale disitu.walla.bagai orang ngantuk disorongkan bantal dengan pantas aku ikut.ada jb art festival dekat bangunan sultan ibrahim di bukit timbalan.
aku yang pantas capai apa saja yang selesa kat aku,terus siap2 pakai perfume oren segala tudung hitam biasa.eh memang tak bergaya langsung la sebab farah dah tunggu dalam kereta.pakai selipar kuning yang dah kotor2 tue.memang selekeh juga la kan.tapi dah nak cepat.aku layankan saja.bukan aku kisah.huhu.
bangunan kesukaan.
bila sampai terus terjah semua stall yang ada.sedangkan semuanya tengah arrange barang2 mereka.gila gelojoh kan aku.hahaha.time tue usha2 baju memang semua tak berkenan ah.feminine.haha.aku kurang ah feminine2 neh.ntah bila nak berubah jua tidak dapat dikenalpasti.dan lagi yang aku berkenan waktu tue semua nya tiada saiz aku.aihhhh.agak malang juga bagi orang berbadan kecil lagi kurus …

hello

hello blog,long time no see.
sangat lama tak update blog.sem nie jadual sangat heaven.
kelas start pukul 9,hari rabu dan khamis pukul 11.hari rabu cuma ada satu kelas dan selebihnya free untuk sebarang aktivititiada kelas petang kecuali hari selasa.jadual tidak pack seperti sem2 sebelumnya.sekarang adalah masa2 segala mall ada sale kan.jadi hari selasa yang lepas bersama2 coursemate meronggeng ke city square.dan dengan rasa puas hati dapat kasut classy dan juga sandal.tapi tahun bile mahu pakai pun tidak dapat dipastikan.dan hari ini sekali lagi berbelanja bila jusco buat sale untuk jcard member.belanja2 duit keluar macam kau minum air dengan pantas lepas berlari pecut 200m.wohh.
dan semalam mama telefon untuk beritahu bahawa wakaka sudah menang.kumpulan kesayangan mama sebab wujudnya alam so you think you can dance disitu.haha.rasa happy sedikit dengar mama ketawa dan telefon aku semata2 nak beritahu wakaka dah menang.hee mama nanti saya pulang kita boleh arguing lagi ok.
sebenarnya takd…