Posts

Showing posts from September, 2010
3 hari berturut-turut tido sampai pagi tanpa sedarkan diri.woh3.itu rekod baru ya.kepenatan seharian menjual bunga.ada kelas pun buat2 macam tak ade kelas.hari ini bangun dengan perut lapar sebab semalam makan tapi tak ade selera,jadi balik terus tido.owh yea semalam husni my schoolmate,graduated and she got herself a medal.im impressed.well, im not doing good in my exam,so i never reached dean list.people may see me as low intelligent person because i am not a bright person.i ignore people like it is nothing to do with my life.but the whole thing is i am comfortable.comfy as i am.
ok mula la lari tajuk asal even tak ade spesifik tajuk pun lately neh.malas3.malas nak fikir tajuk setiap kali taip entri.jadi biar macam nie.lagi suke.sepanjang pesta ria neh,jumpe itu kawan baik,adli dan eiki.i mean memang la 1 kampus kan.tapi memang payah nak jumpa 2 makhluk Tuhan nie.sorang fakulti mekanikal,sorang lagi even fakulti sebelah2 pun sangat payah nak jumpa since die jadi a part of mtm.ok aku…
Aktiviti hari ini adalah berjalan di terik matahari dari kedai ke kedai untuk offer owner kedai servis mengedarkan risalah bg menarik minat student untuk datang dan memeriahkan kedai mereka yang suramramramsuriramram.keadaan yang panas dan ditambah pula dengan reaksi tuan empunya kedai menyebabkan hati kami panas.mujur kami menyejukkan jiwa kecewa dengan minuman buatan mamak.
Malamnye pula,berdansa bersama farah di pesta ria konvo.meriah3.tapi kejadian malang telah berlaku apabila helmet chantek molek telah dirampok oleh manusia durjana.kami,mangsa kejadian tergamam tidak mampu berkata apa-apa.sungguh diluar jangkaan kami.moga Tuhan mengampuni dosa manusia durjana serta dosa2 kami.amin.
Selepas kejadian helmet molek dirampok berlaku pula extension yang meragam saat2 duit sedang menipis umpama penipisan ozon diatmosfera.sungguh menguji ketabahan.semua benda pun nak rosak,macam adegan mogok pelombong arang.
Jadi mampu doa agar Tuhan tambah kesabaran.
Selamat malam.
im posting via mobile.and you know what my blog has been blocked because contain of adult bla3.whathehayche.saya seorang yg sopan.hak3.mane ada content adult2 neh.damn2.
Tadi teman yasmin lunch kt mcd.sbb mcvalue lunch mst la mcd tgh ramai kn.que mmg pjg tp tak gile la.then masa tgh que adala laki ghem nie.que belakang aku then makin lame makin dekat.tak macam nak carut kan aku kat situ.gaya die nak himpit aku.aku dala kechil molek je.time nak amek purse kt backpack boleh rasa tee die.damn.bodo3.tapi tiap kali aku gerak sket die pun gerak sama.
Nak je aku sound.tapi sebab ramai orang dkt situ,marila mengelakkan diri anda dari memalukan diri anda dan kawan anda.
Majula diri sendiri untuk negara.( whathehayche!ha3)
kenapa kalau nak decide sesuatu itu terasa payah.kenapa kalau nak pilih sesuatu yang terbaik itu perlu fikir 200 kali sampai tetido then sambung pula next day fikir lagi,timbang lagi,fikir3 dan timbang3 sampai give up.tapi mana boleh give up kan kalau dah rasa nak pada yang itu,stick pada yang itu.jadi bila dah decide sesuatu tibe2 jadi lega.contohnya perut rasa sakit nak purge kan tapi belum timing lagi,so kau perlu tunggu sampai timing dia betul2 tepat terus kau lari dan 'lepas'.tapi masa 'lepas' ada pula masalah dengan texture,jadi kau perlu tarik dan hembus nafas macam orang nak bersalin siap berkeringat bagai then bila sekali lepas terus rasa 'fuhh,lega betul'.haha.panjang kan elaborate perasaan lega tue.
tapi bila dah decide sesuatu segala risiko tanggung sendiri kan.segala kesan negatif positif pun sendiri kena redha.jadi redha sudah dengan keputusan itu.lain2 hal boleh belajar.bajet pun tak cukup.perlu fikir masa depan pula. :)
semoga pilihan ini yang ter…
Image
raya is awesome,birthday jua awesome.sebab both in the same day.haha.birthday dapat celebrate sama drug,family and friends.dapat makan sedap.lagi2 dekat rumah husna.kak milah masak memang superb.serius sangat suke.dapat jumpa kawan2 yang dah lama tak jumpa.so lets the pics do the talking.

my favourite pic :)
pics credit to:firdaus
yesterday i go through my diaries.my teen days.and i feel it is embarrassing.how immature i am.what can i conclude from both diaries i think i still have revenge towards her.the first person who snatched away my happiness.i hate everything about her.

but right now i can manage my emotions.when i hate her i just ignored and showed that i am not interested in everything she said because i feel almost every word she utter is lie.i miss my old me.the one who never ever care about people.who can easily happy with one word.

and the most part in my diary,i am obsessed with this one God's creation.i might be hate him that time but actually i am too in love with him so i create a gap and push him far away from me.away from my life until he admit that he love me too much,he cried and begged but me being mean and ignored those word.aaaaaahhh.but now he found himself a life partner.how relief is that.

happy birthday ayah.ily. :)
E913F3DF-2B50-2E4B-4982-907A2CF0CE23 1.03.01
home3 yeaa and i waiting for drug to come home bringing my cupcakes.love3.im counting on my big day.i dont know why i feel like im gonna excited for my big day since it is on raya eid.haha.i need to tidy up my house.and i am sooooooooooo lazy.tsk.bored3.i hate bored and im having fever.my head feels like it gonna blow up.
si gendut is so crazy about this kami series on 8tv even it repeated hundred of times he's never get bored.maybe because these series is compatible with his soul.teen spirit.owh and yeah i adore liyana jasmay in that series because her leg is too way skinny than mine.i have big tight and i am trying to make it smaller than the actual size.but actually i am not really know my actual tight size.ngeh3. :D so i keep standing in front of mirror and believe what i have see even i know mirror always lie about your figure.you may see you beautiful in mirror but reality is not.so push away those negative aura.lets be optimistic.hehe.
drug, imy.
i am now alone in dis hell yeahh NOT college.semua orang sudah pulang ke rumah family terchenta dan aku sorang2 dalam bilik lipat baju,basuh baju,kemas bilik dan bla3 sambil kira masa tunggu hari esok untuk pulang ke rumah.walla.rumah yang mengambil masa selama 1 jam untuk sampai cepat la masa berlalu.nak balik nak buka kat rumah.nak bank in duit.nak semua2 la.saya rindu televisyen.sob3.
sedang fikir nak buka apa petang nie since arked sudah pasti tutup memandangkan semua orang juga sudah pulang hari ini.damn.mcdmcdmcdmcdmcdmcdmcdmcdmcdmcdmcdmcdmcd.
sebenarnya mahu minta maaf dekat drug since i lie to him yesterday about what i eat during break fast.i have no appetite yesterday so i just drink my lychee beverage and had some biscuits.thats all and i miss my sahur.haha.
after the series of third party,i see changes in my lurvey drug.i mean a huge changes.when i saw his changes i be no changes at all.by the way i still trying my best to become what i am before.the me before the series of h…