Posts

Showing posts from October, 2010
i cut off my hair. because i was bored. at start,i just altered the fringe. then,it turn out good. so i proceed by cut off my long hair. and im satisfied. yayyness. not wasting my money.
FYI i dont explain thing. so dont expect me to explain everything that i said.
i have a question. but i never get the answer. should i forget the answer? or just wait until i find the answer? how many years i should wait? for what reason i have to wait? when the time comes do i get the answer?
get annoyed. i wish i will never know the answer. but the urge come from the inside. and make me wanting the answer. hear the answer. i wish i could hear it again.
kenapa saya suka bersendirian dan diam ketika bersosial?saya lebih suka mendengar dari bercakap.saya takut kalau saya buka mulut,kata2 saya tindakan saya akan menyakiti hati kawan2.lagi2 rakan sekelas.skema tak ayat?hahaha.
saya masih ada rasa marah.tapi tak seteruk yang dulu.dan kadang2 saya rasa,saya telah gagal dalam mengaturcara hidup sendiri.kalau saya dengar rancangan masa depan kawan2 saya terasa,saya cuma ada satu impian.mahu tarik dia lari dari dunia sedih.sebab saya betul2 tak mahu lihat air mata di muka itu.
sejak akhir2 ini lagu negatif memang sedap didengar.jadi perasaan nak menangis selalu wujud.macam dengar love is over pun boleh rasa soothing.huhuhu.kalau menangis akan menangis sepanjang hari,berhenti lalu ketawa.macam mengalami masalah jiwa kan.jadi letak lagu taeyang dalam blog sebab sedap,lagu hayley airplane dah bosan dengar.
ye.memang mudah bosan.tapi bila dah dengar lagu lain akan rindu lagu itu balik.tak pernah obses dengan apa2 perkara,objek,orang dan lain2 hal.me…
hari ini saya rajin.awak pula bagaimana?ape kejadahnye pepagi eh bukan pagi tengahari sudah kau merepek.pagi tadi bangun dan kejut makhluk busuk untuk bangun dan tunaikan kewajipan.sambil telefon sambil tido.liat la seh nak bangun.
bangun pagi2 tengok uanditube sebagai pengganti televisyen di pagi hari.bukan2.bukan miskin tak ade tv.tapi kalau ade tv dan lappy dalam ruang yang sama maka lemak2 akan berleluasa,kerja segala terbengkalai,baju akan bertimbun dan macam2 lagi perkara yang tak mampu disenaraikan akan terjadi.
teruja tunggu drama ariel lin dan joe cheng.walaupun tahu hari isnin ada public speech yang merupakan final bagi kelas oral.tapi diri masih mahu bersuka ria tak sedia ape2.tak buat persediaan dan latihan bajet macam hebat kalau cakap kat depan.padahal,kalau kat depan lutut terketar-ketar,mulut kaku,lidah rasa tergeliat,cakap english terasa cakap india,perut yang kosong tibe2 terasa ada rama2.
apa nak cakap niiiieee?mungkin akan cakap pasal environment,save our earth.sebab …
i wish i wont see her tears anymore.i wish i wont hear her heart break anymore. i wish she not digging the past. i wish he will love her more. i wish he will say the words that she waited for her whole life. i wish she will happy more. i wish to see her smile everyday. i wish i wont cry while hug her skinny figure. i wish to be beside her till her last breath. i wish she wont leave me alone. i wish to drag her away from cruel world. i wish i wont cry while write all of this stuff. i wish she will be love more by him. i wish he wont break her heart anymore. i wish they live happily ever after. i wish they wont fight everyday. i wish he being fair to her. i wish not to hear the story. i wish i can cure her pain. i wish i could be strong like her.

because to see all of this had broke my heart these past years. how i endured the pain,bear with the situation. how i controlled my anger towards him. how i managed myself not to influence by surround. how i keep asking so many questions. how i keep wondering what sec…
Image
hari ini ada pertandingan tilawah dan aku bangun pagi2 pergi DSI teman, my good girlfriend compete dengan wakil2 lain.disebabkan gune kamera 3.2 megapixel,so results pic amat la tidak memberangsangkan.in 2 hours and 5 minute i will off to LCCT near to KLIA, if im not mistaken or its just in the same place.
for my girlfriend,i pray for your success in this match.i pray for your prayer to come true.i already used my baby fish.the results will come out after a week.2 weeks from now.i hope the results are good since i use manual camera,im not really a skillful one.so not hoping too much.its just great if the pics turn out into good one.im still learning.


my girlfriend
doakan semoga selamat dalam perjalanan pergi dan pulang. bye for now. i will missing you mom,dad,mierul. you too D. ily always. :)
again im posting thru mobile.and again i hate it as much as i like it.gahaha.im not going to my class since im not in d mood to do so.
I keep listening to 2pm tik tok.well i dont know why i keep feel like i am being attached to this song.my mp3 is full with bukan jawi and english songs.haha.not tht i m hate malay song.it just those song not soothng enuf to make me daydreaming.
Im watching world's within acted by hyun bin and song hye kyo.the story is just good enough for my not-so-excited-going-off-to-taiwan mood.some scene had made my eyes blurry with tears.gahaha.
Im not asking for more.im want always to be gr8ful in whatever i have gone thru in whtevr i feel in whatever i had.i asking myself wht am i feel if D is not there.not like now.there are so many inquiries.but there are no answer.so i stop asking and ignore.
I imagined myself with A.then i feel nothng.owh.yea.the feeling,flutter has already gone.so this is what i feel.and my mouth keep mimic tiktok2.
I typng in rndm topic.i d…