Posts

Showing posts from January, 2011
its raining season i think.the days are cold.im still here.i should get a hot chocolate with marshmellow.i need to finish up all my works before im back home.no internet at home.i spend my time here doing all my works.i miss home. TT
happy chinese new year and happy heavenday! :D
actions speak louder than words.there is no need words to explain your love.your action will tell everything.C.A.P is a very thoughtful guy.i like this kind of guy. :D i guess i will never have this kind of guy. :'( words are still words.i dont like hanging on some one words.they can easily break.i learned something from sungkyunkwan scandal.trust dont come from word.it showed from action.see, the words mean nothing without action to prove it into something.
ola :D
im done my laundry this morning.relief!i already patched 3 posters on the wall.i will never feel empty each time i look at my own room wall.:D happy3.yesterday i went out with sarah and k.shy.since chinese new year will approach not more than a week,we thought all stores will have more sales.too bad giordano just having a few sales.just a few items and only less 10 to 20% only.its no good.we want more less!
we are talking about engagement and wedding.we are questioning about the engagement whether it is compulsory before marriage?rasanya tidak wajib,unless pasangan memerlukan masa untuk kenal hati budi sebelum mereka melangkah ke alam perkahwinan.ini hanya satu pendapat.tapi boleh saja kan kalau terus berkahwin tanpa bertunang dahulu.i mean kalau sudah kenal selama 10tahun,perlu apa lagi pertunangan itu.kan lebih baik diteruskan saja dengan pernikahan.10tahun sepatutnya sudah boleh kenal pasangan sendiri.lagipun jimat duit.owhh.atau mungkin sesetengahnya mengikut adat dari proses…
Image
oh my!i actually missed both milk.the banana and melon milk and also strawberry milk.wuuu (T___T).these milks are not available in Malaysia.takkan nak terbang semata-mata nak dapatkan susu nie.tsk~hai melon,lain kali bila rezeki lebih kita jumpa lagi owhkay?i missed to snap thousand pics with my baby fishy and riot.my goldylocks pun tak cuci lagi.
inmydream:nak belajar cuci filem dalam bilik merah.manual gile.
againdreaming:banyak betol benda nak belajar.i dont want to waste my youth time!
before im going more insane,i need to let this "everything" out of my mind.right now,the most thing i would like to do is ignore.ignore everything that make me more annoyed,more upset,more insane.yeahhh.i am nearly insane here.dont be petty.i hate people who sooooo petty.i pulling out my tantrum through my great escape.you will never find me there.i am so expert in this matter as you know.if you dont know just ignore.it wont harm you at all.dont ask me a question if you know i'll never answer it.
i have my right for not telling anything that i dont want to.have a respect people.you are treading on dangerous water. there is a line where you should be aware of.i am not a soft-hearted person.mind that.did you know what i hate the most?you didnt?nahh that's your fault.did you know what the sensitive thing i dont like people joke about?eh,i am forgetting the fact that i am selfish-bitch.why should i know about that.
Image
saya peminat moon geun young. :D
my homework for this week before im off for heavenday are: database tutorialcartography digitizingdatabase assignmentanswer for micro's quiztechnical writing quiz in videothe due date for all works is next week.and again,i repeat next week.this is mean,i must do multitasking,dividing myself into two.so that i can finish up all this works on time
inmydream:finish reading things i wish i'd known.
its been awhile tak jenguk deviantart.wuhhuuu.banyak sangat habit yang biase buat ditinggal akibat malas.baru lepas tonton mary stayed out all night for the fifth time.ini adalah drama kedua di mana aku tengok banyak kali dan aku adore setiap scene yang ada.dan paling penting i will haunt every accessories yang berkaitan dengan panda dan kucing.bila tengok mae-ri aku rase aku selesa dgn gaye die.jadi boleh beli loose tee,loose skirt bersama boot dan legging.
masa camp yang lepas,aku rasa bidang yang aku ambil sekarang tidak berapa meluas di malaysia.bukan tidak ada langsung.cuma orang seperti aku mungkin tidak punya peluang yang cerah kalau mahu bekerja dalam bidang sekarang.jadi aku ambil keputusan untuk kerja apa saje yang mendatang kan duit,ambil kelas melukis dan kaligrafi dan sambung belajar dalam bidang yang aku rasa aku mampu buat.
nak improve skill melukis dan mewarna.perlu kan guru dalam bidang nie.excited.teruja.aku paling teruja kalau jumpa orang yang expert dalam bidang nie.…
asal tekan new post mesti tak tahu nak taip ape.tutup balek.tibe2 ade idea buka balek.fikir2 mcm mane nak mula kan ayat.lame sangat fikir,banyak sangat gangguan,banyak sangat bace gosip,terus tak jadi update.so tutup balek. dan sekarang suka sangat ulang2 part moo kyul sebut mong2.mae ri sebut yawnn2.sekarang sangat rajin sketch2,dah beli colour,dah rajin nak snap pictures,dah rajin nak abeskan sudoku.tak sabar nak drive.ye2 tahu memang lambat kan amek drive lesson.orang lain dah sibuk drift dekat highway aku baru terhegeh-hegeh nak amek lesen.aaahhh.akan datang tengok aku plak speeding dekat highway. :D tapi memang pemalas betol nak upload pic dalam blog neh.malas nak edit2 bagi kechik.eh malas sangat la yg penting.
untuk tahun ini dan pertama kali akan menjadi pekerja di satu tempat yang penuh dengan stranger.
salam and greeting
its saturday morning people.hari ini bangun awal,gosok gigi,tunggu turn untuk laundry.tengok reality show we are dating.funny.tengok infinite comeback dengan lagu hysterie and before the dawn.made my morning complete.i currently downloading mary stayed out all night.i have this urge to download all ep so that i wont buy any dvd.i am struggling and handling my money with care.since i cant decide the place for my practical yet,i need to make sure i am not over budget or spend my money on unnecessary thing.i should mix and match well my clothes.i will list out the-ASAP-need-to-buy-thing.i should finish up my note.i need to read more than usual.i need to have more emotions.last but not least,i must tidy up and loading my things from luggage.
have a fun day :D
i was watched this rainy days video by one way feat junsu 2pm.damn.junsu is sssoooooooooooooo manly handsome.i love his eyes.i am more attracted to man's eyes.my first day in new semester is like always.nothing special.nothing good.i am hoping that i can score for this semester subjects and maintain my pointer.i need to work even harder than before. i was prayed yesterday to meet a cute guy whenever i am on my way to class.yeah i meet one today,a rainbow's promoter.hey you,i meet you tomorrow sebab tadi fikir macam ape semate-mate nak decide sama ade perlu atau tak sticky note.i love to buy stationary.i think i will buy that unnecessary-sticky-note so that i have an excuse to meet you or watch your cute little face.teheeeee.
off to sleep.phanda dear,like always ily.
satu perkara yang aku selalu ingat bila bangun pagi,dont mess with people.bila banyak sangat pisau di belakang kau,kau akan jadi fobia dengan manusia.bila orang baik dengan kau,kau jadi ragu-ragu.kau menganggap mereka baik dengan kau sebab simpati dengan hidup kau.dan setiap hari juga kau cuba buang rasa ragu-ragu dengan pekak kan telinga.bisu kan mulut.takut-takut setiap patah perkataan yang kau ucap bakal menyebabkan manusia terus berhipokrit dengan kau.dunia ini pentas dan manusia itu pelakon.jadi terlalu ramai pelakon menjadikan dunia tidak lagi realiti.atau sebaliknya.terlalu realiti.dan diri sendiri semakin berhati-hati.
ini semua sebab terlalu banyak fikir.its fact im being aware for every little details in front of me.phobia?its me.
olaaaa.
pulang jua ke bilik yang indah (sangat).aigooo.berat betol hati nak menghadapi sem6.2 more to go bebeh.aha.apa yang saya harapkan untuk tahun 2011?harapan saya semoga saya dapat fikirkan tajuk thesis yang menjadi igauan ngeri tidur malam saya.tsk.not much to say.nanti2 jela kan cerita.banyak betol benda nak kemas.aigooo.