Posts

Showing posts from February, 2011
Image
rasa nak pukul diri sendiri akibat terlalu clueless sampai terdelete semua 997 gamba dalam memori.tahniah.anda memang bijak. (_ _") tengok cerita pun jerit2 sebab karakter heroin yang boleh buat orang depresi jadi makin depresi akhirnya menjadi gila.tahniah lagi.
terima kasih prosecutor princess anda telah membuatkan hari saya menjadi sangat indah.malam saya dipenuhi mimpi2 yang manis.frust sebab ada sebahagian gamba tak pindah ke lappy.rasa nak tertonggeng2 malam nie.aihhhh~kecewanya dengan diri sendiri.rasa nak undo je balik.



futnot:fikir dulu sebelum buat keputusan.akhirnya diri sendiri yang kecewa.
kecewa la weh!
keadaan sekarang sangat kelakar.menarik.banyak sangat perkara tak dijangka berlaku.tak sabar nak lihat masa akan datang.
whatever i wrote,i said,dont think about it directly.try think the other way round.sometimes i meant it differently,and most people understand it differently.thus,misunderstanding happened.or at least you ignored it if it doesnt relate on you at all.like i always do.
its hard to find someone who can understand every words you uttered.

blackout!

Image
i just bored.sorry for the blurry 3.2 mp camera. feel loser.
have a nice day people! :D

happy sunday people. :)
guess what,i am going to talk about crap again.its my specialty in doing so.so i warn you to click big X up there if you don't have any intention to read.thank you!
right now,i am trying my best in finishing Linda greens's book.but unfortunately,the urge to do so is already vanished and i'm end up wasting my time by farting,youtube-ing,blogwalking,listening beat2beat playlist until i'm faint.dont feel disgust.dont you think its normal for a person to fart 14 times a day.i guess im quite healthy.dont you think so?no?
there is a time when i wondering about my works,but i just give a glance and doing nothing again.procrastinate time is also everyone's specialty.who doesnt?i adore a few men lately.men with beautiful eyes.damn,they are gorgeous.
fortunately,mr.H is not gorgeous like them.if he does,i will faint for excessive loss blood.because my nose keep bleeding. :D its all about crap.whos care anyway.
i missed to write everything happened in my bl…
assalamualaikum.helo!
berselawat sebanyak yang mungkin hari ini.selamat menyambut maulidur rasul.bila cakap pasal maulidur rasul,rindu pulak masa sekolah.mase sekolah sangat seronok sebab hari2 macam nie la dapat makan banyak malah free.tak perlu nak keluar kan duit.cume perlu pakai chantek2 dan berarak tayang muka eh selawat keliling kawasan perumahan.dengar pula kisah2 nabi dan sahabat.aihhh~sesungguhnya alam persekolahan memang paling seronok.i dont have much to think.
pagi2 bangun tengok matahari terbit.mesti lepas tue fikir,sampai bila aku diberi peluang menikmati terbitnya matahari.selagi masih bernafas nie ambil setiap peluang yang ada.
anyway,have a blast today people.
helo!happy sunday people.
sepatutnye sekarang adalah mase2 untuk keluar dan tengok movie.tapi disebabkan malas.dan penjimatan duit itu perlu,so buang saje niat semalam.semalam it was my first time drive a car.wohooo.at last merase kan pegang stereng kereta dan end up buat cikgu sendiri almost kene high blood pressure.sorry cikgu,first timer.i guess insurans die mesti banyak.masa nie la kau boleh tahu adekah kau berbakat untuk menjadi pemandu gila di jalan raya.
yea pemandu gila yang berkaliber.right now i was waiting for my L before i eh ape perkataan tak keluar dari kepale nie.sebelum saya menyambung semula latihan memandu saya.impian saya adalah ingin menjadi pemandu berkaliber seperti statement di atas.kate cikgu reflect saye sangat lambat.mestila.baru nak faham konsep kot.lepas nie boleh pergi arked dan main game kereta secara manual sampai pengsan.
i am eager to drive.mama wait for me ya!!
Image
i have a crush on him. so now, i've got my own crush.
:D
there is no other person who stay beside me like always other than YOU! yes YOU! thank YOU for the second year of happiness. the time YOU spend for me. the days YOU never give up to make me talk to YOU. patience when i ignore YOU. the loves that i always miss. the smile that always bright my days. the me that always love YOU. i dont know how to express my love. words would not be enough. but 1 thing YOU must remember. i always do. a thousand thank YOU for YOU who become one important part in my life.
:)